eng-version

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
publish

Фирма "ПЕРФЕКТ КОНСУЛТ ЦЕНТЪР"

 Галерия от снимки

business
learnings
organ_bzr
print
sings_bzr
video_instr
 
 
 
  Виж галерия снимки  

Лестър - посещение през ноември, 2009 година

 
 

 

 

"ПЕРФЕКТ КОНСУЛТ ЦЕНТЪР" проведе обучение за запознаване с добрата европейска практика по безопасност и здраве при работа в Англия, Кралство Великобритания, посветено на Европейската седмица за безопасност и здраве при работа през месец ноември, 2009 година.
Мотото на пътуването беше "ДОБРЕ Е ЗА ТЕБ! ДОБРЕ Е ЗА БИЗНЕСА!" - оценете риска при работа – най-доброто от теорията и практиката по БЗР в Обединеното Кралство!
В програмата бяха включени:
1. Посещение на ИНСТИТУТА ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ НА РАБОТНОТО МЯСТО
(IOSH – Institution of Ocupational Safety and Health) в гр. Лестър (един от водещите в EU) на тема:
„Ефективни подходи за Безопасност и здраве при работа”!
2. Практикум на тема „Добра практика по БЗР в строителството” – технология, оборудване, организация на труда, използване на лични предпазни средства – посещение на Олимпийския комплекс за Игрите през 2012 година в Лондон.
3. УЧАСТИЕ В СРЕЩА-СЕМИНАР в Лондон на тема: „Методи и подходи за оценяване на риска при работа във Великобритания. Хармонизиране на изискванията за осигуряване на Здравословни и безопасни условия на труд – важен фактор за стимулиране на инвестициите и взаимния бизнес между Обединеното Кралство и България!".

 
  Виж галерия снимки  

Брюксел - посещение на сградата на ЕС, 2005 година

 
 

 

 

Брюксел (на френски: Bruxelles; на нидерландски: Brussel; на немски: Brüssel) е столица и най-голям град на Белгия. Брюксел може да се отнася за общината с това име (население 141 000 души през 2004) или за региона Столичен регион Брюксел (население 992 000 души през 2003). Брюксел е седалище на множество международни организации. Тука са разположени главните институции на Европейския съюз: Европейската комисия, Съвета на Европейския съюз, Европейския парламент (пленарните заседания се провеждат в Страсбург) и щабквартирите на НАТО и на Западноевропейския съюз.

 
  Виж галерия снимки  

Брюж (Белгия)

 
 
 

Брюж или Брюге (на нидерландски: Brugge, Брюге; на френски: Bruges, Брюж) е град във Фландрия, един от трите региона на Белгия. Брюж е разположен в провинция Западна Фландрия, на която е столица. Общината се състои от Брюж и подобщините Асебрук, Дудзеле, Коолкерке, Лисевеге, Синт Андрис, Синт Йозеф, Синт Кройс, Синт Михилс, Синт Питерс, Зебрюге и Званкендаме.
Според данните за населението от 1 януари 2006 г. населението на Брюж е 117 224. Общата площ е 139,48 км², т.е. гъстотата на населението е 833,40 души на км².
Подобно на Гент, Брюж е съхранил своята архитектура от времето на Средновековието. Брюж е едно от най-посещаваните от туристите места в Белгия. Обявен е за европейска столица на културата за 2002 г., заедно със Саламанка.

 
     

КОНТАКТИ:

Централна поща, гр. София,
пощенска кутия № 1477
тел./факс: 02/417 92 49
Моб. телефон (Telenor): 0899 117 516
e-mail: office@perfect-consult.com

Внимание!
ПЕРФЕКТ КОНСУЛТ ЦЕНТЪР е без регистрация по ДДС.